29.06.2017

Øyvind Danielsen – NFKTs digitale magiker

Du ser ham ikke så mye til daglig, men du ville helt klart ha merket det om han ikke hadde vært her! Øyvind Danielsen elsker duppedingser og er vår digitale magiker.

Det har skjedd mange endringer i NFKT de siste årene, og Øyvind Danielsen har hatt en finger med i mange av dem. I NFKT er det han som gjør «alt som har med data å gjøre». – Jeg er egentlig sosionom med videreutdanning i ADHD, Tourettes og Aspergers syndrom, men jeg elsker elektroniske duppedingser og de mulighetene som ligger i internett og kommunikasjon. Dette tok han konsekvensen av og gikk gjennom en utdanning i digital markedsføring. – Nå har jeg vært her i snart tre år. Jeg kom inn rett før vi begynte oppgraderingen av nettsiden, og har dermed fått være med på hele den prosessen. Det er spennende at vi nå har økt trafikken på siden vår med flere hundre prosent, sier Danielsen engasjert.

Som en del av arbeidet med nettsiden er det også han som skal ha kreditt for at studieplaner alltid er oppdatert, at påmeldinger tilsynelatende løper av seg selv, og at det ligger aktuell informasjon på facebook. Det er dessuten Danielsen som sørget for at de interaktive skjemaene under terapeutiske hjelpemidler fungerer som de skal. Og innimellom rekker han også å ta telefonen når dere ringer oss!

For tiden er han i vinden i forbindelse med omlegging av NFKTs viktigste kommunikasjonskanaler, nyhetsbrevet og tidsskriftet, fra papir til digital. – Det er morsomt å få være med på å skape disse nye kanalene, og det gir jo mange muligheter. Med digital kommunikasjon kan vi lettere nå flere, og for leseren blir det lettere tilgjengelig når man slipper å måtte huske på å ta med seg en trykksak for å lese på toget om morgenen. I tillegg kan vi gjøre sakene våre søkbare, og ut fra det lage et arkiv der man lettere kan søke seg bakover. Det kommer til å bli kjempebra! Og for oss som sitter rundt ham til daglig er det ingen tvil om at han mener det han sier.

Tilbake til topp