04.11.2021

3 på Inspirasjonskonferansen 2021

Vi kan være så fornøyd vi bare vil med inspirasjonskonferansen, men det som er viktig er jo hvorvidt deltakerne har fått noe ut av konferansen.

Det var rett i underkant av 200 påmeldte til Inspirasjonskonferansen 2021. Vi har tatt en prat med noen av dem for å høre hvordan de har hatt det disse hektiske dagene på Gardermoen.

Ingerid Sauar er psykologspesialist og jobber ved Sykehuset i Telemark, på tidlig intervensjonsklinikk. – Jeg har hatt en veldig bra konferanse. Jeg er spesielt engasjert i dette med søvn og psykose, så blant annet det at Felicity Waite sto på programmet, var grunnen til at jeg valgte å prioritere å komme hit. Samtidig synes jeg både kognitiv terapi og metakognitiv terapi som metoder fungerer veldig bra, også når man jobber mye med komorbiditet. Det er vanskelig å si hvilket innslag som har vært best her, men jeg har i hvert fall satt stor pris på innleggene til Allison Harvey, Michael Gradisar og Leif Edward Ottesen Kennair.

 

Steinar Sunde er psykologspesialist og jobber ved familievernkontoret i Molde.
– Jeg synes det er veldig hyggelig å komme på Inspirasjonskonferansen. Det er alltid god stemning, og mange fremoverlente og kreative kollegaer. Foredragene har vært gode. Jeg setter pris på at de har vært forskningsbaserte og fokusert på best practice. Det er vanskelig å trekke fram et enkelt innlegg, for alle har vært engasjerende, og jeg har ikke falt ut en eneste gang, så det er jo et godt tegn, smiler han.

 

Elfrid Arnfinsen er psykiatrisk sykepleier på BUP Stavanger.
– Jeg er veldig fornøyd med konferansen. Hadde høye forventninger i forkant og de har blitt innfridd. Temaene har vært veldig relevante i forhold til det jeg jobber med til daglig, og jeg har likt godt den kombinasjonen med forskningsbaserte foredrag, og muligheten til å fordype seg i workshopene der vi har fått mer konkrete verktøy vi kan bruke i hverdagen. Jeg har også fått snust litt på ACT for første gang, og det har vært et interessant bekjentskap. Festmiddagen var også hyggelig og god stemning, jeg likte godt Ole MAA (fra forestillingen «En psykotisk håndbok», red.anm.) som hadde en god formidlingsevne, og som nok berørte oss alle.

 

Tilbake til topp