31.08.2022

EABCT 2022 i Barcelona – kommer du?

Nå er det bare snakk om dager før den store EABCT kongressen sparkes i gang i Barcelona. Fire intense dager med faglig påfyll, erfaringsutveksling og sosialt samvær. Kommer du?

Kongressen finner sted på Universidad Pompeu Fabra – Campus de la Ciudadela, nær Barcelonas legendariske strandlinje i området som ble bygget opp som den olympiske landsbyen til OL i 1992. Programmet byr som vanlig på mange store, internasjonale navn som skal stå for både foredrag og workshops. Blant den finner vi Emily Holmes, Paul Gilbert, James Bennet Levy, Carmelo Vazquez og Ioana Cristea. Det blir garantert mange gode muligheter til å oppdatere seg på den nyeste forskningen og faglige utviklingen, samt til å bygge nettverk og utveksle erfaringer med gamle og nye kontakter.

Alle medlemmer i NFKT er automatisk også medlemmer i EABCT, og er dermed berettiget medlemsrabatt på kongressen. Dersom du enda ikke har meldt deg på, kan du forte deg inn her og gjøre det. Her finner du også mer informasjon om overnattingsmuligheter og andre ting du trenger å vite for et vellykket fagutviklingsopphold i fantastiske Barcelona.

Sees vi der?

Tilbake til topp