31.05.2022

EABCT-kongressen i Barcelona

Har du meldt deg på EABCT-kongressen i Barcelona enda? Husk at du som medlem i NFKT også får medlemsrabatten til kongressen.

Alle medlemmer i NFKT er automatisk også medlemmer i EABCT, og er dermed berettiget medlemsrabatten på kongressen, som i år finner sted i Barcelona 7. – 10. september. Disse dagene blir fylt med det siste innen faglig oppdatering og gode muligheter for nettverksbygging. Programmet har som vanlig mange flere store, internasjonale navn som skal stå for både foredrag og workshops. Blant den finner vi Emily Holmes, Paul Gilbert, James Bennet Levy, Carmelo Vazquez og Ioana Cristea.

På grunn av situasjonen de siste årene strekkes i år Early Bird-perioden usedvanlig lenge, og du kan dermed registrere deg med størst mulig prisrabatt fram til 27. juni. Da er prisen for adgang til kongressen på 390 euro for medlemmer, en rabatt på 105 euro. Gå inn på www.eabct2022.org for mer informasjon og påmelding til kongressen, samt informasjon om overnattingsmuligheter og annen nyttig informasjon. Ses vi i Barcelona?

Tilbake til topp