29.06.2017

EABCT kongressen i Ljubljana, Slovenia

13.september braker det løs når den 47. EABCT kongressen åpnes på høytidelig vis i Ljubljana.

For deg som allerede for lenge siden bestemte deg for at du skulle på EABCT-kongressen; ikke glem å dobbeltsjekke flybilletten. Årets kongress har blitt flyttet fra opprinnelig planlagte Istanbul og til Ljubljana i Slovenia. Bakgrunnen for avgjørelsen var terrorangrepene i Istanbul, som gjorde denne byen til et utrygt reisemål for mange. Verter for årets utgave av The European Association for Behavioural and Cognitive therapies’ årlige kongress er likevel den tyrkiske medlemsorganisasjonen.

Mehmet Sungur, leder av den tyrkiske foreningen, sier at hovedtemaet for kongressen er å skape bro mellom den beste praksisen og formidlingen av den, og å gjøre denne informasjonen tilgjengelig for både behandlere og pasienter.

Årets kongress varer fra 13. til 16. september: Fire dager med fullspekket program. Workshops og foredrag i små og store grupper. Med over 200 punkter på programmet kan det lønne seg å begynne tidlig med planleggingen for å sikre deg at du får med deg det som er viktigst for akkurat deg og din behandlingshverdag. Kjente foredragsholdere er blant andre Judith Beck, Adrian Wells, Robert Friedberg, Steven Hayes og Allison Harvey.

For å lese mer om programmet, og for å registrere deg til selve kongressen, se http://eabct2017.org

Tilbake til topp