31.08.2022

Faglig påfyll høsten 2022

Nå er høsten i gang, og med det mange muligheter til inspirerende påfyll av faglig kunnskap. Dette er en titt på høsten hos NFKT.

Denne høsten setter vi i gang intet mindre enn syv nye utdanninger. Noen av dem har allerede venteliste, mens andre har fortsatt ledige plasser. Nå da vi endelig er tilbake etter pandemien, har vi gått tilbake til at våre utdanninger i all hovedsak gjennomføres ved fysisk oppmøte, men på bakgrunn av erfaring de siste to år, samt et uttalt ønske fra mange av medlemmene våre, vil ha et større innslag av digital undervisning i utdanningene. Se informasjon under kalenderen vår for å finne spesifikk agenda for den enkelte utdanning.

Trinn 1 og 2

Når det gjelder videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 1, starter det denne høsten opp kull både i Oslo (venteliste), Trondheim og Bergen. Skulle du ikke få plass på noen av disse, kan det være godt å vite at denne utdanningen også starter opp i Oslo, Stavanger og Ålesund i januar 2023. Har du det trinn 1 unnagjort, starter vi opp Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 2, i både Oslo og Bergen denne høsten.

Populære spesialutdanninger

Vi setter også i gang nye kull på to av de mest populære utdanningene våre denne høsten, nærmere bestemt Kognitiv terapi for leger og psykologer i Oslo, og Kognitiv adferdsterapi for helsesykepleiere i skolehelsetjenesten, også dette er i Oslo. Disse utdanningene har allerede venteliste, så dersom du er interessert i disse; følg med på våre nettsider for informasjon neste gang de settes opp.

Når det kommer til mindre kurs er det ikke satt opp noen for i høst enn så lenge, men følg med på vår kalender for endringer. Det er imidlertid satt opp kurs i januar med tittelen MCT ved grubling og bekymring, en innføring i metakognitiv terapi. Det kan lønne seg å melde seg på der allerede nå.

Veilederkonferansen 2022

Den store samlingen denne høsten, er selvfølgelig Veilederkonferansen 2022, 27. og 28. oktober på Scandic Hotel Oslo airport på Gardermoen. Husk å melde deg på der, og hvis du skulle være i tvil, kan du lese denne saken om hvorfor hans Nordahl mener at slike samlinger er viktige.

For mer informasjon om alle høstens utdanninger og aktiviteter, gå inn her på kalenderen. Vi ønsker dere alle en riktig god og inspirerende høst, med mye god faglig utvikling.

Tilbake til topp