20.12.2022

Godt nytt år og takk for det gamle!

Foto: Aina Skoland

2022 nærmer seg slutten. Vi i NFKT ønsker alle våre medlemmer et riktig godt og faglig givende nytt år i 2023 og takker for det gamle.

2022 har vært et aktivt år for NFKT, til tross for at året som kjent startet en anelse bratt med nedstengninger og covidrestriksjoner. I løpet av året har vi likevel hatt ikke mindre enn 43 kull med utdanninger gående, hvorav fire av dem har vært i Rask psykisk helsehjelp. Vi har også fått opp veiledningsordningen i RPH, der totalt 190 deltakere har fått veiledning digitalt gjennom året, og avsluttet med en fysisk samling i Oslo.

Blant andre ting vi har arrangert i år, finner vi de månedlige digitale kognitive fredagslunsjene, den siste fredagen i måneden, der antall tilskuere har økt jevnt og trutt. Vi har også satt opp fordypningskurset «Terapi på nett», delt ut midler gjennom Fagutviklingsfondet, avholdt Veilederkonferansen 2022, og vært involvert i konferanser sammen med både NAPHA og Ananke.

Noe som har fått mye oppmerksomhet i NFKT, både i styret og i administrasjonen, har vært den nyopprettede utdannelsen spesifikt rettet mot helsesykepleierne. Der har vi i år fullført pilotutgaven av utdanningen. Allerede nå har to nye kull startet opp, og ytterligere tre er på gang, alle med stor interesse.

Nå ser vi frem til et minst like spennende og aktivt nytt år i 2023. Vi starter året med å få ny undervisningsleder, Siv Irene Juklestad, med på laget. I tillegg til utdanningene som ruller og går, er vi også i gang med å planlegge årets høydepunkt i oktober, nærmere bestemt Veilederkonferansen 2023 og Inspirasjonskonferansen 2023.

Da gjenstår det bare for oss å ønske alle våre medlemmer og lesere et riktig godt nytt år og takke for alle gode, lærerike og inspirerende møter i året som har gått.

God jul og godt nytt år!

 

Tilbake til topp