31.08.2023

Høsten hos NFKT

Nå er sommerferien over, og en ny, travel høst er i gang. Har du lyst på ny kunnskap og innsikt, har NFKT et godt utvalg av videreutdanninger, kurs og konferanse i løpet av høsten. Her får du oversikten.

Som alltid har vi en lang liste av ulike videreutdanninger som skal sparkes i gang i løpet av høsten, intet mindre enn ni nye kull skal starte opp på ulike steder rundt om i landet. Noen har allerede venteliste, men andre er det ledige plasser på. Følg også med på våre nettsider, www.kognitiv.no, da det kan komme endringer og tillegg. HER har du oversikt over når de ulike utdanningene starter opp.

Trinn 1 og 2

Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 1, starter opp både i Ålesund og Oslo i løpet av høsten. Skulle datoene ikke passe, eller du ikke får plass på utdanningen, kan det også være greit å vite at det allerede er satt opp to nye kull våren 2024, nærmere bestemt i Oslo og Skien. Også Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 2, er satt opp med to kull for høsten. Dette vil foregå i Sandnes og i Oslo.

Leger og psykologer

Også Kognitiv terapi for leger og psykologer er satt opp med to kull denne høsten, i Molde og i Oslo. Ettersom dette er en utdanning som kan fylles fort, nevner vi også at den samme utdanningen vil bli satt opp med et kull i Tromsø fra januar 2024, så det burde være mulig å finne et kull som passer.

Andre utdanninger

En utdanning som derimot ikke blir satt opp så ofte, er Kognitiv idrettspsykologi, så dersom du er interessert i dette temaet før du snarest sjekke ut det kullet som settes opp i Oslo fra september. En annen mulighet for høsten er et kull med tverrfaglig videreutdanning i kognitiv atferdsterapi ved psykoselidelser i Bergen i september. På kalenderen for høsten vil du også finne et kull av Kognitiv miljøterapi. I denne omgang er dette en lukket gruppe med en videreutdanning skreddersydd for BUP Levanger. Ønsker din arbeidsplass det samme, kan du ta kontakt med oss på post@kognitiv.no.

Ettersom vi vet at det er veldig stor interesse for det, kan vi også nevne at det er satt opp et kull av utdanningen kognitiv atferdsterapi for helsesykepleiere i skolehelsetjenesten i Oslo fra april 2024.

HER kan du lese mer om utdanningene våre.

Kortere kurs i CT-PTSD

Dersom en hel videreutdanning føles litt uoverkommelig å forplikte seg til akkurat nå, kan vi nevne at det også settes opp et tredagers kurs med temaet kognitiv terapi for posttraumatisk stresslidelse: CT-PTSD i Oslo i november. Denne metoden er utviklet av Anke Ehlers, David Clark og medarbeidere, og fremheves i nasjonale retningslinjer. Forelesere på kurset vil være Torkil Berge og Jon Fauskanger Bjåstad, med en innledning av erfaringsformidler Nille Lauvås.

HER kan du lese mer om dette kurset

Veilederkonferansen og Inspirasjonskonferansen

Rosinen(e) i pølsa denne høsten når det gjelder faglig påfyll og muligheter for sosialt samvær, hygge og erfaringsutveksling, er selvfølgelig Veilederkonferansen 2023 og Inspirasjonskonferansen 2023. Her byr vi som alltid på et rikholdig program med norske og internasjonale foredragsholdere.

HER kan du lese mer om Veilederkonferansen 2023, påmeldingsfrist 4. oktober.

HER kan du lese mer om Inspirasjonskonferansen 2023, påmeldingsfrist 15. september.

Tilbake til topp