08.05.2017

Inspirasjonskonferansen 2017

collage inspirasjonskonferansen 2017 560x300

Det går stadig framover med planleggingen av årets inspirasjonskonferanse, og her er det mye å glede seg til!

I tillegg til Anke Ehlers og Chris Irons, som vi omtalte i årets første nyhetsbrev, er nå Edward Watkins bekreftet til å holde både foredrag og workshops begge dagene.

Britiske Edward Watkins er Professor of Experimental and Applied Clinical Psychology og Director of Research for Professional Doctorates ved University of Exteter. Han har lang erfaring med kognitiv terapi, og har spesialisert seg på behandling av depresjon. I arbeidet med sin doktorgrad forsket han på nettopp kognitive prosesser i depresjon sammen med professor John Teasdale. Under inspirasjonskonferansen vil hans tema være depresjon, og ikke minst grubling og kvernetanker i denne sammenheng. Dette er også tema for hans siste bok som kom ut i 2016; Rumination-focused cognitive-behavioral therapy for depression. En viktig bok på det kognitive fagfeltet, og en bok som vurderes tatt inn på pensumlister på NFKTs egne utdanninger.

Annelise Fredriksen fra organisasjonskomiteen til Inspirasjonskonferansen ser fram til konferansen i november. – Konferansen vil bli klinisk rettet, og vi har fått på plass et program med brede temaer og gode foredragsholdere fra både inn- og utland. I tillegg til de som er nevnt ovenfor kan vi skilte med navn som Hans Nordahl, Marianne Berge Skår, Leif Edward O. Kennair, Didrik Heggdal, Jon Fauskanger Bjåstad og Kristin Lie Romm. Som en del av programmet blir det også en egen workshop spesielt for veiledere. – Den vil bli holdt av Chris Irons, og har fått tittelen CFT approach to supervision. Dette blir en veldig bra konferanse!

Inspirasjonskonferansen vil bli avholdt 2. – 3. november 2017 på det nye kongressenteret på Thon Hotel Oslo Airport. NFKT har nå åpnet for påmelding til konferansen. Gå inn her for praktisk informasjon og påmelding.

Tilbake til topp