29.11.2017

Inspirasjonskonferansen 2017 i mål

Etter nitid forberedelser i flere måneder var vi i NFKT stolte og glade for å ta imot publikum til Inspirasjonskonferansen 2017 2. – 3. november på Thon Hotel Airport Gardermoen.

Med 230 påmeldte måtte vi i siste øyeblikk oppgradere til den største konferansesalen, og vi måtte sågar trå til å få båret inn enda flere bord og stoler i første pause. Etter en innledning introduserte foreningens leder Torkil Berge en av våre erfaringsformidlere i utdanningsprogrammene, Øystein Hagen. Han har blitt musiker etter at han en gang kom til en erkjennelse om at det var, med hans sosialangst, det skumleste han kunne gjøre. Han bidro med varme, humor og vakker sang, før det faglige programmet ble sparket i gang.

Key note speakers begge dagene var Chris Irons som snakket om Compassion focused therapy, Anke Ehlers som presenterte forskning på PTSD, og Edward Watkins som tok for seg bekymring og grubling i tillegg til at han presenterte forskning på området internettbehandling. I dette og neste utgave av nyhetsbrevet vil du få presentert elementer fra deres foredrag.

Etter en deilig lunsj begge dagene var det tid for workshops. I løpet av de to dagene kunne deltakerne velge to av totalt 12 forskjellige workshops og fordype seg i temaer som Basal eksponeringsterapi, kognitiv atferdsterapi for personer med autismespektertilstander, metakognitiv terapi ved PTSD og kognitiv terapi ved spiseforstyrrelser for å nevne bare noen.

Det var to intense og fullpakkede dager, og da er det som kjent viktig å få i seg godt med næring underveis. Og det fikk vi. I tillegg til deilige lunsjer og pauseservering var det festmiddag på torsdag kveld. Her ble det deilig mat, underholdende taler og nydelig musikk av Elin Furubotn og Torbjørn Økland. Den hyggelige middagen var symptomatisk for konferansen i sin helhet. Det var mange gode samtaler, latter og smil å skue i løpet av de to dagene, og det var uten tvil en fin og ivrig gjeng samlet til Inspirasjonskonferanse på Gardermoen.

NFKT vil gjerne ta denne muligheten til å takke alle som var med på å gjøre dette til to minneverdige dager i høstmørket!

Tilbake til topp