03.05.2017

Inspirasjonskonferansen 2017

Inspirasjonskonferansen 2017

Anke Ehlers vil holde workshops på Inspirasjonskonferansen. Britiske Chris Irons vil presentere sine erfaringer med medfølelsesbasert kognitiv terapi.

Anke Ehlers vil holde workshops på Inspirasjonskonferansen. Britiske Chris Irons vil presentere sine erfaringer med medfølelsesbasert kognitiv terapi.

NFKT inviterer igjen til Inspirasjonskonferanse. Denne gang 2.- 3. november2017 på det nye kongressenteret på Thon Hotel Oslo Airport. Hold av dagene!

ÅRETS KONFERANSE kan friste med to dager med faglig påfyll, nettverksbygging, hyggelig samvær og gode diskusjoner. Programmet er fortsatt i støpeskjeen, men det vil bli en god blanding av internasjonale storheter og norske forelesere, og noen toppnavn er allerede på plass. Blant annet kommer britiske Chris Irons som vil presentere sine erfaringer med medfølelsesbasert kognitiv terapi for pasienter med ulike psykiske lidelser, skam og selvforakt. Irons er en nær samarbeidspartner med Paul Gilbert, som mange vil huske fra en tidligere Inspirasjonskonferanse.

Bekreftet er også Anke Ehlers som sammen med David Clark har utviklet en modell for kognitiv terapi ved posttraumatisk stressforstyrrelse som har hatt meget gode resultater. Helsemyndighetene har bestemt at denne behandlingstilnærmingen skal innføres som en fast del av behandlingstilbudet for pasientgruppen i Norge. Både Irsons og Ehlers vil også holde workshops som er relevante for både voksen- og barnefeltet. Flere spennende navn vil bli avslørt etter hvert som de er i boks.

Innregistreringen starter fra klokken 9 på torsdag. På morgenen begge dager vil det bli forelesninger. Etter en deilig lunsj går deltakerne over i workshops, der det blir et godt utvalg av temaer å velge mellom. Veilederkonferansen blir denne gangen integrert med Inspirasjonskonferansen, noe som blant annet vil materialisere seg i form av en egen workshop for veilederne.

Dette er så langt bare en smakebit på konferansen. Følg med i neste nummer av nyhetsbrevet, i tillegg til på NFKTs facebooksider, for oppdatering ettersom tiden nærmer seg.

Anke Ehlers vil holde workshops på Inspirasjonskonferansen.

Britiske Chris Irons vil presentere sine erfaringer med medfølelsesbasert kognitiv terapi.

Tilbake til topp