28.06.2024

Jubileumsmiddag i NFKT, nøkternt og hyggelig

Nydelig oppdekking i kurslokalet vårt. Foto: Anine Finnerud

Med jubileum følger fest. Jubileumsfesten ble holdt i foreningens egne kurslokaler, og ble en kveld for minnebøkene.

Til jubileumsfesten var det sendt ut invitasjoner til administrasjonen, dagens styre, tidligere styreledere, medlemmer i foreningens ulike utvalg, samt bidragsyterne som hadde stilt gratis på jubileumskonferansen i Litteraturhuset tidligere samme dag.

Kurslokalene til NFKT var for anledningen ommøblert og pyntet til det ugjenkjennelige med hvite duker og blomster av engasjerte ansatte i administrasjonen. Temaene fra konferansen tidligere på dagen ble med inn i middagen, og både taler og samtaler bar preg av mimring og refleksjon rundt fag og forening. Arne Repål tok på seg rollen som konferansier for kvelden, og samtlige rundt bordet bidro med god stemning.

Jubileumsmiddagen kan på mange måter sies å oppsummere foreningen ved å beskrives som nøktern og hyggelig, med et godt samarbeid. Ansatte i administrasjonen hadde plukket markblomster og trommet sammen det de hadde av blomstervaser, dekketøy og lysestaker. Fancy restaurantmiddag var byttet ut med deilig cateringbuffet. Til gjengjeld ble vi premiert med en kveld med lave skuldre og rom til både å snakke med gamle kjente, og å knytte nye bekjentskaper.

Tilbake til topp