31.05.2023

NFKT er 29 år!

Foto: Aina Skoland

Neste år, i 2024, er det hele 30 år siden NFKT ble grunnlagt. Det må selvfølgelig feires. Og planleggingen, den starter nå.

I disse dager er vi riktignok kun i startgropa på planleggingen og jobber med å få på plass en komite som skal jobbe ut detaljene rundt det store jubileet. Det vi i hvert fall vet, er at vi ser for oss å feire jubileet gjennom hele året, med flere små og ett stort arrangement. – Vi ønsker å ha et større arrangement for å feire oss selv og medlemmene våre, forklarer administrativ leder i NFKT, Lene Finnerud. – Det er enda for tidlig å si noe om programmet, men vi tenker at det vil være et faglig program, og en «bursdagsgave» til medlemmene våre.

Medlemmene til NFKT er imidlertid spredt over det ganske land, og for mange er det en lang og kronglete vei å komme seg til et fysisk arrangement. – Ettersom vi ønsker å gjøre dette til en feiring for alle medlemmene, uansett hvor de måtte befinne seg og hvor stramt tidsskjema de har, planlegger vi også å ha flere mindre digitale arrangementer gjennom året, fortsetter Finnerud. – Vi ser nå på aktuelle foredragsholdere, og leter både i Norge og internasjonalt.

Gjennom de siste 30 årene har NFKT og deres medlemmer skapt mye informasjon, kunnskap, fagutvikling og sosiale opplevelser. Dette vil vi også ta tak i skriftlig format til glede for våre medlemmer.

Vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert underveis, men dersom du har forslag til interessante temaer, foredragsholdere eller annet, må du gjerne ta kontakt på post@kognitiv.no

Tilbake til topp