30.05.2018

NFKTs fagtidsskrift i ny drakt

Endelig er den her, den splitter nye elektroniske utgaven av fagtidsskriftet vårt.

I 2016 ble det vedtatt å legge om foreningens kommunikasjon fra papir til digitalt. Bak det vedtaket lå det delvis en økonomisk motivasjon; foreningen ønsket å få bedre kostnadskontroll, men det var også et ønske om å følge med i tiden, og å bruke de mulighetene digital publisering gir for å bli mer tilgjengelig.

– Som en overgang sendte vi ut nyhetsbrevene som pdf-fil på e-post til medlemmene våre i 2017, forklarer Arne Repål som holder roret som redaktør for tidsskriftet også etter omleggingen. – Det har vært en omfattende prosess å få alt det tekniske på plass, men nå er vi altså klare og har trykket på publiser-knappen, smiler han fornøyd.

– Det nye tidsskriftet har blitt fylt med bidrag fra ACT, metakognitiv terapi, skjematerapi og tradisjonelle former for kognitiv atferdsterapi i samme tidsskrift, forklarer Repål, som så langt også har stått for alle bildene i tidsskriftet selv. Det er også åpnet opp for bloggere, både faste, som Solfrid Raknes med sin Solblogg, og gjestebloggere. – Vi håper også å få faste bidrag fra forskningsmiljøet, bokanmeldelser, erfaringer fra praksis og gjerne reiseskildringer med tilknytning til faget, sier Repål og oppmuntrer folk til å ta kontakt om de ønsker å bidra. For tiden jobbes det også med å legge inn artikler fra eldre utgaver av tidsskriftet og med det gjøre også dem søkbare i det nye formatet.

Men; nå har vi holdt på deg lenge nok. Nå foreslår vi at du slutter å lese om tidsskriftet, og heller klikker deg inn her for å lese selve tidsskriftet. Få for eksempel med deg artikkelen om Øystein Hagen som valgte å bli musiker for å kurere sin egen sosialangst.

Tilbake til topp