30.08.2021

Nye kurslokaler!!

For en tid tilbake fortalte vi at vi var på utkikk etter nye kurs lokaler. Nå er kontrakten signert og ombygging av nye kurslokaler er i full gang!

Vi ønsket oss nye lokaler med en lokalisering som gjorde det enkelt å komme til oss, fortrinnsvis enda enklere enn dagens kurslokaler i Pilestredet, og det har vi funnet. Våre nye lokaler ligger i Torggata 10, midt i Oslo sentrum, fem minutters gange fra Oslo Sentralbanestasjon. For tiden snekres og bankes det her, men ganske snart håper vi å kunne ønske dere alle velkommen hit.

– Dette tror jeg blir veldig bra, sier administrativ leder i NFKT, Lene Finnerud. – Her får vi lyse og fine lokaler. Det ligger i sjette etasje, høyt hevet over byens ståk og larm, og med masse lys inn av vinduene til tross for at det er midt i sentrum. Nå venter vi bare på at håndverkerne skal bli ferdige med sin del, sånn at vi kan komme inn og fylle lokalene med møbler og tekniske løsninger som gjør at vi fremover kan ha den beste muligheten for både fysiske og digitale undervisningssamlinger. Målet er å kunne ønske dere velkommen til disse nye lokalene i løpet av oktober, slår Finnerud fast. Perfekt timing til at vi igjen skal kunne få lov til å treffes til fysisk undervisning.

Tilbake til topp