30.09.2021

Oppdatert program på Inspirasjonskonferansen 2021

Vi gleder oss veldig til å se mange av dere på Inspirasjonskonferansen 2021, 28. – 29. oktober. Pandemien har likevel ikke latt oss være helt uten utfordringer, så noen endringer har vært umulig å unngå.

Den største utfordringen med årets ambisiøse program på Inspirasjonskonferansen, har naturlig nok vært å få de utenlandske foredragsholderne til Norge. I de fleste tilfeller ser det imidlertid ut til å la seg gjøre, med unntak av to av foredragsholderne, Michael Gradisar og Allison Harvey, som holder til i henholdsvis Australia og USA. – De har ikke fått muligheten til å reise til Norge, dessverre, men vi har likevel fått dem med oss digitalt, forteller Ivar Elvik som har hatt en utfordrende jobb i årets arrangementskomité. – Vi setter veldig stor pris på muligheten for digital kommunikasjon, men samtidig, og ironisk nok ettersom temaet er søvn og døgnrytme, så vil foredragene naturlig nok finne sted på nattestid for foredragsholderne. Vi har derfor kommet fram til at vi kun kan holde dem våkne én natt, og har dermed kuttet litt ned i antall innlegg akkurat disse to vil holde.

Disse endringene har ført til noen omrokkeringer på programmet. Som gode erstatninger har vi fått navn som Håvard Kallestad som vil ha en workshop om kognitiv atferdsterapi for insomnia, og Jon Fauskanger Bjåstad med en workshop om kognitiv terapi ved PTSD. Ny post på programmet for keynote på fredag, er Leif Edward Ottesen Kennair. Han vil legge fram de siste funnene fra forskning i Trondheim i foredraget Metakognitiv terapi for generalisert angst og depresjon. Også på planen får vi kunstnerisk innslag av Ole MAA, artisten bak forestillingen «En psykotisk håndbok» som du kan lese om i en annen artikkel.

For mer informasjon, fullt program og påmelding til Inspirasjonskonferansen 2021, se her.

Tilbake til topp