28.04.2021

På flyttefot

Mange av NFKTs medlemmer har vært innom kurslokalene vi har i Pilestredet i Oslo, like ved Bislett stadion. Snart tar vi med oss stoler, bord og kaffekanner og flytter på oss.

Siden mai i 2015 har NFKT hatt store og gode kurslokaler tilgjengelig ved Bislett i Oslo. Nå er det imidlertid sånn at hele bygget skal rives i starten av 2022, så vi må flytte ut i løpet av 2021. Derfor er vi nå på leting etter nye lokaler.

Sentralt og fleksibelt

– Vi er godt i gang med jakten på nye lokaler, og har snevret inn til et par gode alternativer, forklarer Lene Finnerud som er administrativ leder i NFKT. – Det er viktig for oss å ha en beliggenhet sentralt i Oslo-området, ikke minst for de som kommer med fly til Gardermoen. Derfor er vi opptatt av nærhet til togstasjon og andre transportmidler. Transport er imidlertid ikke det eneste aspektet som er viktige når man skal lete etter nye kurslokaler. – Vi har vært veldig fornøyde med de lokalene vi snart flytter ut av. Der har vi hatt god plass, og muligheter for grupperom og mingling så vel som et stort klasserom, påpeker Finnerud. – Dette er elementer vi ønsker å ta med oss videre, så vi har en ganske tydelig kravspesifikasjon til nye lokaler.

I innspurten

Finnerud er ikke bekymret for at de på noe tidspunkt skal bli stående uten tilgang til kurslokaler. – Nei, kurslokalene våre er aktivt brukt og veldig viktig for oss, så derfor har vi sørget for å starte prosessen med å finne et nytt sted å være i god tid. For tiden ser vi nærmere på to ulike lokaler som begge oppfyller ønskelisten vår. Vi lover å komme tilbake med mer informasjon så snart vi har tatt en avgjørelse og kan begynne å bygge om lokalene for å få det akkurat som vi ønsker, avslutter hun.

Tilbake til topp