31.05.2024

Utdanning til høsten?

Når vi nå er gjennom mai med fridager og oppladning, og har begynt å telle ned mot sommerferien, er det på tide å se fremover. Går du med tanker om å ta videreutdanning til høsten? Nå er tidspunktet for å legge planen.

NFKT har lagt opp til en aktiv høst med mange nye og allerede pågående utdanninger. For de som ønsker å starte på en utdanning innenfor kognitiv atferdsterapi, kan vi fortelle at Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 1, foreløpig har planlagt intet mindre enn seks kull med oppstart til høsten. Lokasjoner blir Gjøvik, Oslo, Molde, Kinn/Florø, Bergen og digitalt. På noen av disse er det allerede venteliste og på andre er utdanningene i ferd med å fylles opp, så vær rask om du ønsker å starte utdanningen til høsten. Den digitale utgaven er blant de som har hatt venteliste, og i dette tilfellet, en lang og økende en. Det vil derfor bli satt opp et ekstra kull på dette for å ta unna ventelisten. Dette kullet er derfor så langt ikke lagt ut i utdanningskalenderen på kognitiv.no, men dersom det skulle vise seg å bli ledige plasser vil vi selvfølgelig holde dere orientert, så følg med dersom dette er noe du kunne vært interessert i.

For de som allerede har tilbakelagt trinn 1, er mulighetene mange. Blant annet i form av Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 2. Der har vi satt opp to nye kull høsten 2024, nærmere bestemt i Østre Agder og i Oslo.

Leger og psykologer

Et nytt kull av Kognitiv atferdsterapi for leger og psykologer blir også startet opp i Oslo i september. Der er det riktignok for tiden registrert en venteliste, men på dette kullet forventer vi likevel å få noen ledige plasser nærmere oppstart. Meld derfor fra om du er interessert.

Helsesykepleiere

Også for den populære og mye etterspurte utdanningen, Kognitiv atferdsterapi for helsesykepleiere i skolehelsetjenesten, blir det satt opp en ny runde med en lukket gruppe. Dette er imidlertid en utdanning som mange har etterspurt, så her kan vi allerede nå informere om at det vil bli satt opp et nytt kull i mars 2025. Følg med på kognitiv.no for når denne utdanningen blir lagt ut, for denne vet vi at vil fylles raskt opp.

Flere gratis medlemswebinar

Feiringen av 30-års jubileet til NFKT fortsetter også til høsten, da med to gratis webinar for medlemmene våre. Det første, 3. september, er med britiske David Clark. Det jobbes nå med høstens siste medlemswebinar, så der kommer vi tilbake med nærmere informasjon over sommeren.

Veilederkonferansen 2024

For dere som er godkjente veiledere i NFKT, må dere selvfølgelig ikke glemme å legge høstens høydepunkt inn i kalenderen, like godt først som sist. Veilederkonferansen 2024 går av stabelen 24.-25. oktober på Scandic Oslo Airport. Det jobbes for tiden intenst med programmet til konferansen, så det blir snart lagt ut.

 

For å lese mer om våre ulike utdanninger og arrangementer, sjekk ut kalenderen vår her.

 

Tilbake til topp