19.04.2018

Veilederkonferansen 2018 – hold av dagene!

Er du veileder i kognitiv terapi kan du holde av datoene 1. og 2. november 2018. Da inviteres alle NFKT-godkjente veiledere til Veilederkonferansen 2018 på Scandic Oslo Airport Hotell på Gardermoen.

Arrangementskomitéen, som består av Sten-Rune Roland, Marit Grande og Annelise Fredriksen, har jobbet hardt for å få detaljene tidlig på plass for at veiledere over det ganske land skal rekke å sette av datoen og melde seg på.

Roland understreker at Veilederkonferansen er en viktig arena.  – For å få gode terapeuter må vi ha gode veiledere. En veilederkonferanse stimulerer veilederne både faglig og sosialt. Det er viktig å samles fra tid til annen for at vi skal klare å beholde felles referansepunkter så vi ikke drifter bort fra metoden slik den bør brukes. Samtidig er det også et sosialt samlingspunkt for veilederne. Det er hyggelig å møtes, skape nettverk og diskutere med likesinnede. Veilederne har en viktig og ansvarsfull rolle, og da er det en bra å vite at man har en forankring i et faglig fellesskap.

Årets program inneholder et heldags arbeidsseminar under kyndig ledelse av Hans Nordahl, i tillegg til forelesninger av Kicki Martinsen og Jan Ivar Røssberg. Roland forsikrer at de vil by på både ny og etablert kunnskap. Blant spørsmålene som vil bli diskutert på årets konferanse er “Hvordan hjelpe våre kandidater som er i utdanning til å bli gode kognitive terapeuter?» – Og «Hva kjennetegner opplæring og veiledning som bidrar til dyktigere terapeuter og bedre behandlingsresultater?»

Sten-Rune Roland skal selvfølgelig på konferansen selv. – Ja, jeg gleder meg veldig, både til faglig påfyll og sosialt samvær. Vi håper på godt over 100 veiledere på årets konferanse. Blant dem er det helt sikkert mange nye, og vi skal sørge for å ta dem vel imot, lover han.

 

Tilbake til topp