04.11.2021

Veilederkonferansen 2021 – fullt hus!

27. oktober ønsket vi velkommen til en fulltegnet veilederkonferanse på Scandic Oslo Airport Hotel. Det ble en tankefull affære.

Veilederkonferansen i år ble fulltegnet, og uten mulighet til å utvide på grunn av høyt aktivtetsnivå ved hotellet, var det dessverre enkelte som ikke fikk plass på årets konferanse. Husk å booke tidlig neste år!

Tema for dagen var «tanker fra forskjellige ståsted», og med det som utgangspunkt startet dagen med at Leif Edward Ottesen Kennair tok oss gjennom sitt foredrag om evolusjon av tanker og følelser. Deretter fikk vi Sverre Urnes Johnson på scenen, og han snakket om Tanker om tanker, et nettverksperspektiv. Etter en deilig lunsj fikk vi også med oss Erlend Aschehoug som snakket om hvordan man kan endre negative tanker og atferdsmønstre i gruppeskjematerapi. Videre ble det gruppediskusjoner og paneldebatt med høyt engasjement.

Kvelden bød på en bedre middag, og ikke minst en kahootquiz med både faglige, og veldig ikke-faglige spørsmål, og topp stemning.

Veilederkonferansen er et årlig arrangement, så følg med for nærmere informasjon om neste års konferanse, så snart vi har det på plass.

Tilbake til topp