30.06.2022

Velkommen til Veilederkonferansen 2022

Det nærmer seg sommerferie og late dager. Perfekt for å lade batteriene og samle masse overskudd til Veilederkonferansen 2022. Husk å melde deg på!

Veilederkonferansen 2022 vil finne sted 27. – 28. oktober på Scandic Oslo Airport Hotel på Gardermoen. Årets konferanse har en klar agenda. – Vi har hørt med mange av veilederne våre hva de ønsker seg av en veilederkonferanse, og svaret er klart, forteller psykologspesialist og komitéleder for årets konferanse, Ivar Elvik. – Ønsket er at vi går «back to basic» og tar et dypdykk i konkret veilederspesifikt innhold.

Hans Nordahl og Peter Prescott vil holde i de to dagene konferansen varer. – Det vil bli noe plenumsundervisning med veilederspesifikke temaer, og noe gruppearbeid. Det blir bruk av både video og rollespill, og deltakerne vil få mulighet til både å observere og delta.

I tillegg til faglig innhold blir det som vanlig felles middag på kvelden, og godt med muligheter for å treffes, snakkes og utveksle erfaringer. Akkurat det har vi vel ikke vært bortskjemt med de siste par årene, så her er det bare å melde seg på.

Gå inn her for mer informasjon og påmelding. Fullt program legges også ut her så snart det er klart.

 

 

 

 

Tilbake til topp