28.02.2019

Aktivt år i NFKT

Klasseromsundervisning i kognitiv atferdsterapi

Lurer du på å ta en utdanning i kognitiv terapi? Eller er det bestemte temaer på feltet du kunne tenke deg å lære mer om? NFKT har mange utdanninger, kurs og aktiviteter gjennom året. Her har vi laget en liten oversikt over 2019 for deg.

Nå i februar kan du kanskje tenke at det er for sent å sette i gang med utdannelse i 2019, men sånn er det ikke. Vi starter opp flere nye kurs og utdanninger rundt over det ganske land i løpet av året.

Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 1, har nylig startet opp i Bodø, men senere i år starter det også opp en utdanning i Oslo 2. september.

Videreutdanning for helsepersonell med helse- og sosialfaglig bachelorutdanning, trinn 2, har oppstart på Gjøvik 3. september, i Bergen 11. september, og i Oslo 7. oktober.

Er du lege eller psykolog kan du for eksempel sikte deg inn mot Kognitiv terapi for leger og psykologer som starter opp i Bergen 20. mars, eller i Oslo 30. september. Av andre, mer temaspesifikke utdanninger har vi Kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering i Oslo med oppstart 4. september for fysioterapeuter og manuellterapeuter, mens leger kan følge den samme utdanningen med oppstart i Oslo 19. september. På omtrent samme tid, nærmere bestemt 16. september, starter også Kognitiv terapi ved somatisk sykdom og skade i Oslo.

Suksessen med fordypningskursene fortsetter, og Kognitiv terapi ved selvfølelse er så langt satt opp med oppstart i Oslo 28. februar og 12. august, men også i Bergen 28. mars, i Kristiansand 12. september og 30. september. Flere lokasjoner kan komme til dersom det er tilstrekkelig med interesse for det.

I tillegg minner vi om kurset Kognitiv atferdsterapi for insomni i Oslo 29. april, den internasjonale konferansen WCBCT 2019 i Berlin i juli, og selvfølgelig Inspirasjonskonferansen vår på Gardermoen 31. oktober og 1. november.

Flere kurs og aktiviteter kan komme til i løpet av året, så husk å følge med på nettsiden vår www.kognitiv.no, eller ring oss for å spørre eller for å melde din interesse om det er andre kurs du kunne ønske at vi setter opp. Skreddersydde kurs som ikke er åpne for allmennheten kommer i tillegg til denne oversikten.

 

Tilbake til topp