27.01.2020

“NY” Nettside!

Foto: Aina Skoland

NFKT har pusset opp nettsiden sin. Velkommen til den nye utgaven!

Endelig er «den nye» nettsiden vår lansert! Nettsiden til NFKT, www.kognitiv.no, er en omfattende og mye brukt side som inneholder store mengder informasjon. For å gjøre det enklere for dere, har vi lagt om formen på denne siden for at den skal bli mer oversiktlig.

Nettsiden vår besøkes av fagfolk, og av pasienter og pårørende, og andre som har spørsmål rundt psykisk helse. Dette er forskjellige målgrupper med ulike behov, og nettopp derfor kjente vi et behov for å strukturere opp siden vår på en litt annen måte for at det skulle bli lettere å finne fram for alle som er innom. Mye av endringen ligger i at vi har ryddet opp i menypunktene, og sortert og forenklet menyene. Målet har vært å gjøre det enklere å vite hva som er for hvem. Dermed håper vi at siden skal bli mer oversiktlig for dere behandlere, men også at det skal bli lettere å navigere for pasienter og pårørende, og andre som søker informasjon om psykisk helse.

Av andre tiltak som er gjort på nettsiden, kan vi nevne at tidsskriftet vårt nå fremstår som enda mer synlig, og det samme kan vi si om søkefeltet som vi vet at mange bruker aktivt. Vi ønsker også å minne om at dersom man ser etter en film, så kan man legge inn nettopp ordet «film» i søkefeltet. Da kommer man direkte til hele filmarkivet slik at man ikke er avhengig av å vite hvor man skal lete etter en spesifikk film.

Vi håper dere vil bli fornøyd med den nye nettsiden! Vi hører gjerne fra dere med både ris, ros og forslag til siden.

Tilbake til topp